Križarjenja z MSC Armonia

To je ena od ladij, ki so prvič predstavile značilno kombinacijo klasičnega mediteranskega stila in pionirskega oblikovanja MSC Cruises. Nedavno je MSC Armonia bila popolnoma obnovljena in je zahvaljujoč impresivni paleti novih funkcij in zmogljivosti sedaj še bolje opremljena, da zadovolji vse potrebe. Torej stopite na krov in potovanje se bo začelo še preden boste sploh odpluli!

Glavne značilnosti

Izkušeni partnerje iz sveta otroške igre, kot so Chicco, LEGO® in Namco®, so pomagali oblikovati barvita nova igralna območja na MSC Armonia za otroke vseh starosti. “Spray park” na prostem obljublja neskončno zabavo za vso družino.


MSC Armonia sedaj ponuja še več možnosti za sprostitev, saj je bogat razkošen spa MSC Aurea zagotovil več prostora za tradicionalne balijske masaže. Na voljo je tudi dobro opremljena telovadnica s čudovitim razgledom na morje in gibljivo stezo za hojo.


Prostor površine 330 m², namenjen glasbi in plesu, ki ponuja najširšo možno izbiro glasbe za vse okuse in razpoloženje.



Restavracije in bari

MSC Armonia ima štiri gurmanske restavracije in 20-urni bife. Vsaka gurmanska restavracija ima svoj poseben slog in kuhinjo, vse pa imajo isto mediteransko strast do vrhunskih jedi, ki postrežejo sveže pripravljene domače dobrote z najboljšimi sestavinami.


Izbira tematskih lounge barov, ki jih dopolnjuje široka paleta glasbe v živo, zagotavlja popolno vzdušje ne glede na vaše razpoloženje. Obstaja tudi pub v angleškem slogu in italijanska kavarna, kjer strežejo sveže pečeno pecivo in pristne italijanske espresso pijače.



Kabine in suite

Izbirate lahko med široko paleto elegantnih nastanitev, vključno z udobnimi apartmaji, kabinami z razgledom na morje in med kabinami z lastnim balkonom.



Zabava

Ne glede na to ali boste poskušali srečo v glamuroznem igralnem salonu, si ogledali predstavo v slogu Broadwaya v razkošnem gledališču, se želeli sprostiti ob bazenu ali brskati po butikih na ladjah, vam na MSC Armonia nikoli ne bo manjkalo zabave… In to velja tudi za otroke in najstnike.



MSC Armonia v številkah

  • Člani posadke: Približno 721

  • Število potnikov: 2,679

  • Bruto tonaža: 65.542 ton

  • Število kabin: 976, vklj. 5 za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo

  • Dolžina / širina / višina: 274,9 m / 32 m / 54 m

  • Največja hitrost: 20,1 vozlov.