Križarjenja MSC

MSC Križarjenja niso samo največja ladijska družba na svetu, ki je v zasebni lasti, ampak tudi del skupine MSC, mednarodne ladijske družbe z bogatimi izkušnjami v tovornem prometu. V družini MSC-ja zavzemajo znanje in izkušnje prvo mesto in so tesno povezane s spoštovanjem morja. Gostoljubnost, bogastvo morja in njegova avtentičnost so globoko vsidrani v srce in dušo podjetja. Vse kar delajo ima mediteranski pridih in ravno to je posebnost MSC-ja. Vse več ljudi izbira ladje MSC za preživljanje svojega dopusta. V kolikor se jim boste pridružili, boste kmalu spoznali zakaj je temu tako. Navdušila vas bo udobnost ladij in odličen servis. Všeč vam bo gastronomska ponudba in zabava ter bogata ponudba športnih aktivnosti. Trudijo se, da bi ustregli vsem potnikom ne glede na starost in to po ceni, ki bo privabila nasmeh na vaš obraz. Podjetje MSC je v celoti družinsko vodeno in je poznano, da ohranja italijanski imidž podjetja, šarm in gostoljubnost, ki vas bo prevzela že ob prvem srečanju z MSC.

VRSTE KABIN

Notranje kabine Idealna izbira, če je za vas kabina prostor, kjer se sprostite, spočijete in si naberete novih moči za raziskovanje in zabavo. Prednost je seveda bolj ugodna cena, udobje pa nič manjše. Površina kabin je cca. 11 m2.

Zunanje kabine s pogledom na morje
Udobne kabine, ki so večje od notranjih in bolj primerne za družine, skozi okno pa lahko opazujete plovbo in imate dnevno svetlobo. Okno se ne odpira. Površina je cca. 15 m2.

Kabine z balkonom s pogledom na morje
Potnikom ponujajo vse udobje in razgled v zasebnosti lastne kabine. Balkon je dovolj velik za mizico in stola, od koder lahko spremljate plovbo. Površina je cca. 18 m2.

Mini suite in suite s pogledom na morje
Apartmaji vseh vrst, od običajnih (Suites) in panoramskih (Panorama Suites) do velikih apartmajev (Grand Suites), so popolna izbira za goste, ki si želijo privoščiti najbolj ekskluzivne storitve in uživati v razkošnih in prefinjenih prostorih. Pričakujte pozorno skrb za še tako majhne podrobnosti. Prednostno vkrcanje, osebni butler, ki vam je vedno na voljo, obroki v posebni restavraciji. Površina je cca. od 27 – 40 m2.

KATEGORIJE KABIN – DOŽIVETJE

BELLA doživetje (notranja, z oknom, z balkonom): komfortne kabine ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku ne omogoča izbire turnusa večerje, ampak mu ga določi ladjar na licu mesta glede na prosta mesta.


FANTASTICA doživetje (notranja, z oknom, z balkonom, suite): boljša pozicija kabin, možnost izbire turnusa večerje, brezplačna dostava zajtrka v kabino, večja fleksibilnost pri odpovedi, dodatna animacija za otroke.


WELLNESS doživetje (notranja, z oknom, z balkonom): paket dobrodošlice v kabini (majčka, kratke hlače, brisača, zapestnica), pregled pri ladijskem zdravniku, analiza pri trenerju, 1 trening v visokotehnološko opremljenem fitnesu, neomejena količina vode v barih, 1 energijska pijača na dan.


AUREA doživetje (z balkonom, suite): nahajajo se na najboljših lokacijah na ladji, možnost izbire turnusa večerje, brezplačna dostava zajtrka v kabino, večja fleksibilnost pri odpovedi, 1 masaža po osebi, neomejen vstop v spa, kopalni plašč in copate v kabini, dodatna animacija za otroke, vključen all inclusive paket pijač Easy.


YACHT CLUB SUITE: luksuzne suite na najvišjem nivoju, izbor vzglavnikov, rjuhe iz egipčanskega bombaža, marmorne kopalnice, bogat mini bar, igralne konzole in plazma TV. Celodnevna storitev butlera, all inclusive kosilo in večerja v restavraciji posebej namenjeni gostom MSC YC, neomejena konzumacija pijač v prostorih MSC YC in brezplačen mini bar, ločen dostop do MSC Aurea Spa centra, prednostni check-in in check-out v ločenih prostorih, dostop do ekskluzivnih prostorov namenjenih samo gostom nastanjenih v suitah MSC YC (lounge salon z bifejem, paluba za sončenje, bar in bazen), ločena concierge recepcija 24 ur na dan, posebna ločena restavracija.
Na križarjenjih ladjarja MSC lahko rezervirate različne pakete pijač, po ugodnejši ceni kot je cena posamezne pijače. Pakete pijač morajo rezervirati vsi potniki, ki potujejo skupaj v kabini in/ali želijo sedeti skupaj pri večerji.

EASY PAKET:
Neomejena konzumacija vseh pijač do 6 € ali 5 USD
Paket vključuje: točeno pivo, izbrana hišna vina na kozarec, izbrane žgane pijače, koktajli in aperitivi, brezalkoholni koktajli, sokovi in brezalkoholne pijače na kozarec, energetski napitki, ustekleničena voda, topli napitki (kava, kavni napitki, čaj, vroča čokolada). Potniki, ki rezervirajo kabine z Aurea doživetjem imajo vključen EASY paket pijač. Enotna cena za vse destinacije: 29€ na osebo/dan

PREMIUM PAKET:
Neomejena konzumacija vseh pijač do 10 € ali 12 USD Paket vključuje pijače iz paketa EASY + dodatno: vsa ustekleničena in točena piva, vsi koktajli do 10€/12$, vsa vina na kozarec do 10€/12$ (penine, belo, rdeče, rose), vse žgane pijače in likerji. Sredozemlje, Severna Evropa, Emirati, Antili, Kuba: 39€ na osebo/dan Karibi in Severna Amerika: 52€ na osebo/dan Južna Amerika: 47€ na osebo/dan

PREMIUM PLUS PAKET:
Neomejena konzumacija vseh pijač na kozarec, brez cenovnega limita Paket vključuje pijače iz paketa PREMIUM + dodatno: izbrane žgane pijače za poznavalce, šampanjec na kozarec, vsi koktajli, pijače iz minibara, pijača in hrana postrežena v sobo (room service), pijače v tematskih barih, 30% popust na boteljke in šampanjce iz vinske liste. Sredozemlje, Severna Evropa, Emirati, Antili, Kuba, Južna Amerika: 55€ na osebo/dan Karibi in Severna Amerika: 66€ na osebo/dan

BREZALKOHOLNI PAKET ODRASLI:
Neomejena brezalkoholna pijača za odrasle, starejše od 18 let: vsi brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, ustekleničena voda, voda z okusom, sadni sokovi, kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled. Sredozemlje, Severna Evropa, Emirati, Antili, Kuba: 19€ na osebo/dan Karibi in Severna Amerika: 24€ na osebo/dan Južna Amerika: 21€ na osebo/dan

BREZALKOHOLNI PAKET ZA OTROKE:
Neomejena brezalkoholna pijača za otroke 3-17 let: vsi brezalkoholni koktajli, gazirane pijače, energetski napitki, ustekleničena voda, voda z okusom, sadni sokovi, kavni napitki, vroča čokolada, čaj, točen sladoled. Vse destinacije: 14€ na osebo/dan

Cene veljajo za pakete rezervirane v agenciji, na ladji so cene do 15% višje.

Lahko se odločite tudi za paketa, s katerima prihranite v primerjavi s cenami posameznih artiklov na ladji:

PAKETI TEMATSKIH RESTAVRACIJ
CHAT & SOCIAL
Idealen za mladostnike in mlade po duši, ki želijo tudi med križarjenjem ostati v stiku z družino in prijatelji preko družabnih omrežij. Ta paket lahko kupite samo na ladji.
Podprte aplikacije: WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, WeChat, Pinterest, VK, Odnoklassniki, Sinaweibo, Qzone, LinkedIn Ne podpira: Avdio/video, brskanje po spletu Št. podprtih naprav: 1

STANDARD INTERNET
Polni internetni dostop. Odličen za občasno uporabo interneta. Možnost uporabe vseh družabnih aplikacij, preverjanje e-maila in brskanje po spletu. (20% nižja cena če rezervirate v agenciji, v primerjavi s ceno na ladji)
Podprte aplikacije: Vsa družabna omrežja in aplikacije (WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat WeChat, Pinterest, VK, Odnoklassniki, Sinaweibo, Qzone, LinkedIn, Viber), neomejeno brskanje po spletu, e-mail. Št. podprtih naprav: do 2

PREMIUM INTERNET
Polni internetni dostop. Odličen za pogosto uporabo interneta. Možnost uporabe vseh družabnih aplikacij, preverjanje e-maila in brskanje po spletu. (20% nižja cena če rezervirate v agenciji, v primerjavi s ceno na ladji)
Podprte aplikacije: Vsa družabna omrežja in aplikacije (WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat WeChat, Pinterest, VK, Odnoklassniki, Sinaweibo, Qzone, LinkedIn, Viber), neomejeno brskanje po spletu, e-mail. Št. podprtih naprav: do 4

UNLIMITED INTERNET
Neomejen prenos podatkov v času trajanja križarjenja. Možnost uporabe vseh družabnih aplikacij, preverjanje e-maila in brskanje po spletu.
Podprte aplikacije: Vsa družabna omrežja in aplikacije (WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat WeChat, Pinterest, VK, Odnoklassniki, Sinaweibo, Qzone, LinkedIn, Viber), neomejeno brskanje po spletu, e-mail. Paket ne omogoča video prenosa oz. dostopa do spletnih strani, kot so Netflix, Amazon Prime Video, Audible, Hulu,…). Št. Podprtih naprav: 1 (istočasno)

Oglejte si video o MSC: