Križarjenja MSC

MSC Križarjenja niso samo največja ladijska družba na svetu, ki je v zasebni lasti, ampak tudi del skupine MSC, mednarodne ladijske družbe z bogatimi izkušnjami v tovornem prometu. V družini MSC-ja zavzemajo znanje in izkušnje prvo mesto in so tesno povezane s spoštovanjem morja. Gostoljubnost, bogastvo morja in njegova avtentičnost so globoko vsidrani v srce in dušo podjetja. Vse kar delajo ima mediteranski pridih in ravno to je posebnost MSC-ja. Vse več ljudi izbira ladje MSC za preživljanje svojega dopusta. V kolikor se jim boste pridružili, boste kmalu spoznali zakaj je temu tako. Navdušila vas bo udobnost ladij in odličen servis. Všeč vam bo gastronomska ponudba in zabava ter bogata ponudba športnih aktivnosti. Trudijo se, da bi ustregli vsem potnikom ne glede na starost in to po ceni, ki bo privabila nasmeh na vaš obraz. Podjetje MSC je v celoti družinsko vodeno in je poznano, da ohranja italijanski imidž podjetja, šarm in gostoljubnost, ki vas bo prevzela že ob prvem srečanju z MSC.

Notranje kabine Idealna izbira, če je za vas kabina prostor, kjer se sprostite, spočijete in si naberete novih moči za raziskovanje in zabavo. Prednost je seveda bolj ugodna cena, udobje pa nič manjše. Površina kabin je cca. 10 – 15 m2.

Zunanje kabine s pogledom na morje
Udobne kabine, ki so večje od notranjih in bolj primerne za družine, skozi okno pa lahko opazujete plovbo in imate dnevno svetlobo. Okno se ne odpira. Površina je cca. 15 – 17 m2.

Kabine z balkonom s pogledom na morje
Potnikom ponujajo vse udobje in razgled v zasebnosti lastne kabine. Balkon je dovolj velik za mizico in stola, od koder lahko spremljate plovbo. Površina je cca. 13 – 26 m2.

Mini suite in suite s pogledom na morje
Apartmaji vseh vrst, od običajnih (Suites) in panoramskih (Panorama Suites) do velikih apartmajev (Grand Suites), so popolna izbira za goste, ki si želijo privoščiti najbolj ekskluzivne storitve in uživati v razkošnih in prefinjenih prostorih. Pričakujte pozorno skrb za še tako majhne podrobnosti. Prednostno vkrcanje, osebni butler, ki vam je vedno na voljo, obroki v posebni restavraciji. Površina še razlikuje glede na tip suite in je lahko od 27 – 40 m2.
BELLA doživetje (notranja, z oknom, z balkonom): komfortne kabine ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FANTASTICA doživetje (notranja, z oknom, z balkonom): vključuje vse benefite kategorije Bella +: možnost izbire pozicije in številke kabine, prednost pri izbiri turnusa večerje, brezplačna dostava zajtrka v kabino, 1x menjava križarjenja brezplačno, 20% popusta na prepaid »Speciality restaurant« pakete.

AUREA doživetje (z balkonom, suite): kabine se nahajajo na najboljših lokacijah na ladji, na najvišjih palubah ali v bližini Spa-ja, paket dobrodošlice (Aneri Prosecco & Venchi čokoladice), gostje nimajo določenih ur za večerjo »My Choice«v posebni restavraciji, 24 ur na dan room service (dostava brezplačna, hrana se plača), kopalni plašč in copati v kabini, vstop v ladijski Spa in na ekskluzivno »sončno palubo«, prednostno vkrcanje, 40% popusta na vse Spa storitve na ladji.

YACHT CLUB SUITE: Luksuzne suite na najvišjem nivoju, izbor vzglavnikov, rjuhe iz egipčanskega bombaža, marmorne kopalnice, bogat mini bar, igralne konzole in plazma TV. Ločeni prostori, ki so dostopni samo gostom MSC Yacht Club. Celodnevna storitev butlerja in concierga, gourmet restavracija z a la carte ponudbo za zajtrk, kosilom in večerjo, all inclusive paket pijač Premium Extra Drink (vključuje vse pijače do 13 € + mini bar), room service 24 ur na dan, dostop do MSC Aurea Spa centra, dostop do ekskluzivnih prostorov namenjenih samo gostom nastanjenih v suitah MSC YC (Top sail lounge salon z živo glasbo vsak večer, bife z izborom lahkih prigrizkov 20 ur na dan, paluba za sončenje, bar in bazen), ločena concierge recepcija 24 ur na dan, posebna ločena YC restavracija, prednostno vkrcanje in izkrcanje tudi na izletih, vključen internet paket Browse z neomejeno porabo podatkov za 2 napravi, storitev pakiranja in razpakiranja prtljage, možnost personaliziranih izletov.