Križarjenja z MSC Magnifica

Sproščena prefinjenostGlavne značilnosti

Združuje tradicionalno zasnovo z revolucionarnim dizajnom, izjemni prostori na tej ladji vas bodo razvajali z izbiro, vključno s 5 gurmanskimi restavracijami, ki ponujajo hrano z vsega sveta in 12 oblikovalskimi butiki. Otroci in najstniki bodo uživali v svojih tematskih sobah in posebnih klubih, kjer bodo lahko spoznali nove prijatelje.


Nagrajeni spa center MSC Aurea ponuja tradicionalno Balijsko masažo in ultramoderne lepotne tretmaje: savno, turško kopel, fitnes, talasoterapijo in prostor za sprostitev.


Prostori za aktivnosti niso nič manj impresivni z bogatim kompleksom zunanjih bazenov, 4 jacuzzijem, solarijem in notranjim bazenom skylit s svetlobnikom Magrodome, da uživate v popolnem plavanju, ne glede na vreme. Nato so na voljo športna igrišča za tenis, mini golf, bowling, biljard, dobro opremljena športna dvorana in ustrezna jogging steza.


S takšno raznolikostjo boste zagotovo uživali v vsakem trenutku. Zabava se nadaljuje zvečer s spektakularno igralnico, panoramsko diskoteko, 4D kino, internetno kavarno, ločeno kadilnico, gledališčem s 1.200 sedeži in zabavo v živo v lounge baru. Če si želite preživeti umirjen, romantičen večer, stopite na palubo in pod zvezdami ob pijači opazujte valove. V vsakem primeru je MSC Magnifica vredna svojega imena – ponuja čudovito križarjenje, ki ga boste težko pozabili.VRSTE KABIN IN SUITE
Izbirate lahko med široko paleto elegantnih nastanitev, vključno z udobnimi suitami, kabinami z razgledom na morje in med kabinami z lastnim balkonom. Glede na tip kabine lahko izbirate različna “DOŽIVETJA” in sicer: “BELLA”, “FANTASTICA”, “WELLNESS” in “AUREA”.SUITE
 • Apartmaji z zasebnim balkonom in zakonsko posteljo, ki jih je na zahtevo mogoče pretvoriti v dve ločeni postelji.

 • Kopalnica s kadjo ali prho. Garderoba. Interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef. Klima.

 • Približna površina 30 m2 (z balkonom).

 • Družinski apartmaji imajo spalni del, dnevno sobo z največ 5 posteljami in kopalnico s prho. Približna površina je 26 m2. (z balkonom).

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “AUREA”


KABINA Z BALKONOM
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo). Kabine za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo imajo le dve ločeni postelji (Ne velja za kabino 15025).

 • Kopalnica s prho. Garderoba. Interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef. Klima.

 • Približna površina od 17 do 32 m². (Ta razpon velikosti vključuje standardne kabine in kabine za goste s posebnimi potrebami ali manjšo mobilnostjo, ki so večje.)

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “BELLA”, “FANTASTICA”, “WELLNESS” in “AUREA”


KABINA S POGLEDOM NA MORJE
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo). Kabine za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo imajo le dve ločeni postelji.

 • Kopalnica s prho. Garderoba. Interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef. Klima.

 • Približna površina je od 14 do 17 m². (Ta razpon velikosti vključuje standardne kabine in kabine za goste s posebnimi potrebami ali manjšo mobilnostjo, ki so večje.)

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “FANTASTICA” in “WELLNESS”


KABINA Z DELNO OMEJENIM POGLEDOM
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo). Kabine za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo imajo le dve ločeni postelji.

 • Kopalnica s prho. Garderoba. Interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef. Klima.

 • Površina 15 m2.

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “BELLA”


NOTRANJA KABINA
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo), razen v kabini za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo.

 • Kopalnica s prho. Garderoba. Interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef. Klima.

 • Površina 13-20 m2. (Ta razpon velikosti vključuje standardne kabine in kabine za goste s posebnimi potrebami ali manjšo mobilnostjo, ki so večje.)

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “BELLA”, “FANTASTICA” in “WELLNESS”

OPIS “DOŽIVETIJ”

1. BELLA ponuja vse čudovite prednosti križarjenja, vključno z vrhunskimi jedmi, vrhunskimi zabavami in rekreacijo v cenovno najbolj ugodnih kabinah:


Izkusite sanjsko križarjenje z ljudmi, ki poznajo morje bolje kot kdorkoli drug.

Bella “izkušnja” je odličen način, da uživate v udobju elegantne, sodobne ladje za križarjenje.

Sprostite se v dobro opremljeni kabini in uživajte v bogati izbiri odličnih specialitet na ladji z možnostjo rezervacije želene večerje. Poleg tega se boste razvajali z dobrotami iz gurmanske samopostrežne ponudbe, ki je odprta 20 ur na dan. Uživajte v bogatem gledališkem programu in vnaprej pripravljenem dnevnem programu aktivnosti, ki jih organizira večjezično, strokovno in prijazno osebje.

Zaplavajte v enem od bazenov, uživajte v vrhunski panoramski dvorani in zunanjih športnih objektih, da ostanete v vrhunski formi. Zbirajte MSC Voyagers Club točke, da boste lahko uživali v še več ugodnostih pri naslednjem križarjenju!2. FANTASTICA ponuja več dodatkov na križarjenju. Vse prednosti doživetja Bella Experience in številne dodatne ugodnosti:


Uživajte v mediteranskem življenju s križarjenjem, ki je zasnovano za še večje udobje in prilagodljivost.


Naše cene “Fantastica” ponujajo vse, kar doživetje “Bella” z dodatnim udobjem.

Izberite kabine na bolj privlačnih območjih ladje (vključno s kabinama SuperFamily, kjer so na voljo), ki se nahajajo na višjih krovih s hitrim dostopom do dvigal in bifejev.

Uživajte v celodnevni storitvi v kabini, z brezplačno dostavo in prednostno izbiro večernih terminov v naših gurmanskih restavracijah. Zabavajte se s prilagojenimi aktivnostmi za otroke, kot so jezikovne igre in ure kuhanja Master Chef s skrbjo za naše osebje. Zberite MSC Voyagers Club točke!


* DODATNI POGOJI: Vsi potniki z rezervirano izkušnjo “Fantastica” v kabinah z balkonom ali suitah lahko izberejo “My Choice” termin večerje na MSC Opera, MSC Sinfonia in MSC Armonia.3. AUREA – naj bosta užitek in notranja harmonija v središču vašega križarjenja.


Poleg vsebin, ki jih ponujata doživetji Bella in Fantastica, Aurea ponuja številne prednosti za sprostitev duha in telesa.

Možnost izbire prednostnega vkrcanja in se sprostite v elegantni kabini, kjer boste našli široko paleto dodatnih ugodnosti ter brezplačno kopalno ogrinjalo in copate. Obedujte v ekskluzivnem prostoru restavracije in uživajte v neomejeni pijači 24 ur na dan. *

Privoščite si sončenje na ekskluzivni zasebni palubi. Najboljše od vsega je, da lahko izkoristite fantastični spa paket, ki vključuje spa koktajl, eno masažo iz spa menija, sončni tuš, zasebne wellness konzultacije, brezplačno uporabo termalnih prostorov med potovanjem (na voljo samo za odrasle). Zaplujte v pravo sprostitev.


* Paket pijač se nanaša na paket Allegrissimo ali Več za manj, glede na destinacije križarjenja. Za več podrobnosti se lahko obrnete na prodajno osebje in se pozanimate za Posebne pakete.4. WELLNESS – zasnovan tako, da nudi najboljše počutje.


Poleg vsebin, ki jih ponuja doživetje Fantastica boste z Wellness doživetjem privoščili edinstveno wellness izkušnjo na MSC Cruise, ki je namenjena zdravju in fitnesu.

Številne ekskluzivne ugodnosti, vključno s privilegiranim dostopom do sodobne opreme in opreme za fitnes.

Zdravniški pregled s strani MSC zdravnika in analizo Inbody z vašim osebnim trenerjem z usposabljanjem na napravah Technogym.


Izbor sveže, zdrave hrane in pijač.

Uživajte v osebnem fitnes programu na različnih notranjih in zunanjih lokacijah, s podporo platforme Technogym in aplikacije (na voljo samo za odrasle). Izkoristite ekskluzivne aktivnosti na obali, namenjene skrbi za vaše telo.

Storitev pranja perila za vaša športna oblačila (na voljo samo za odrasle).
MSC Magnifica v številkah

 • Število potnikov: 2,518

 • Člani posadke: Približno 1.040

 • Bruto tonaža: 95.128 ton

 • Število kabin: 1.259, vklj. 16 za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo

 • Dolžina / širina / višina: 294 m / 32 m / 60 m

 • Število palub: 16, vklj. 13 za goste

 • Največja hitrost: 22,87 vozlov

 • Povprečna hitrost: 18 vozlov

 • Okoljska tehnologija: sistem varčevanja z energijo in nadzor.