Križarjenja z MSC Poesia

Oda lepotiGlavne značilnosti

MSC Poesia je inovativna luksuzna potniška ladja, ki združuje tradicionalno izdelavo in kreativno oblikovanje. Vstopite v eleganten svet udobja, od spektakularnega slapa v preddverju do Zen vrta, avtentičnega japonskega suši bara in razkošnega spa MSC Aurea, wellnessa s parnimi kopeli, savnami in skrivnostni masažami duha in telesa.


Na palubi so številne možnosti za športne in fitnes aktivnosti, vključno z igriščem za košarko, tenis igriščem, shuffleboard, vrhunsko telovadnico in igriščem za mini golf. Otroci in najstniki imajo ravno tako pestro izbiro vsebin, klubov in zabave, tematsko igrišče, kjer je tema kamena doba in dinozavri, odlične video igre in celo diskoteko z DJ! Obstajajo seveda vse ostale ugodnosti, ki si jih boste morda želeli, vključno s 3 bazeni, 4 jacuzziji in velikim kino platnom ob bazenu.


Gurmanska kuhinja na ladji vam prinaša specialitete iz celega sveta in ima pretežno sredozemski slog, ki je globoko zakoreninjen v italijanski “slow food” prehrani. Vsak kuhar dnevno skrbno pripravi sveže okusne jedi z vrhunskimi sestavinami. Različni lounge-bari ravno tako ponujajo svežo izvirnost in pristnost, od vinskega bara Grappolo d’Oro do koktajl bara Mojito in razkošnega prostora za uživanje v cigarah.


Ne glede na to ali gre za družinske počitnice, luksuzno potovanje ali romantično križarjenje v dvoje, je MSC Poesia ladja, ki ponuja resnično navdihujočo izkušnjo križarjenja.VRSTE KABIN IN SUITE
Izbirate lahko med široko paleto elegantnih nastanitev, vključno z udobnimi suitami, kabinami z razgledom na morje in med kabinami z lastnim balkonom. Glede na tip kabine lahko izbirate različna “DOŽIVETJA” in sicer: “BELLA”, “FANTASTICA”, “WELLNESS” in “AUREA”.SUITE
 • Apartmaji z zasebnim balkonom in zakonsko posteljo, ki jih je na zahtevo mogoče pretvoriti v dve ločeni postelji.

 • Klimatska naprava, prostorna garderoba, kad s kadjo, interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef.

 • 18 apartmajev z zasebnim balkonom, velikosti približno 31 m².

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “AUREA”


KABINA Z BALKONOM
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo). Kabine za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo imajo le dve ločeni postelji.

 • Klimatska naprava, prostorna garderoba, kopalnica s tušem, interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef.

 • 809 kabin z balkonom s površino od 17 do 39 m². (Ta razpon velikosti vključuje standardne kabine in kabine za goste s posebnimi potrebami ali manjšo mobilnostjo, ki so večje.)

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “BELLA”, “FANTASTICA”, “WELLNESS” in “AUREA”


KABINA S POGLEDOM NA MORJE
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo). Kabine za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo imajo le dve ločeni postelji.

 • Klimatska naprava, prostorna garderoba, kopalnica s tušem, interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef.

 • 81 kabin s pogledom na morje cca 16 do 17 m². (Ta razpon velikosti vključuje standardne kabine in kabine za goste s posebnimi potrebami ali manjšo mobilnostjo, ki so večje.)

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “FANTASTICA” in “WELLNESS”


KABINA Z DELNO OMEJENIM POGLEDOM
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo). Kabine za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo imajo le dve ločeni postelji.

 • Klimatska naprava, prostorna garderoba, kopalnica s tušem, interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef.

 • 92 kabin z delno omejenim pogledom površine cca 16 do 17 m². (Ta razpon velikosti vključuje standardne kabine in kabine za goste s posebnimi potrebami ali manjšo mobilnostjo, ki so večje.)

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “BELLA”


NOTRANJA KABINA
 • Zakonska postelja, ki jo je mogoče pretvoriti v dve enojni postelji (na zahtevo), razen v kabini za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo.

 • Klimatska naprava, prostorna garderoba, kopalnica s tušem, interaktivna TV, telefon, brezžični dostop do interneta (za doplačilo), mini bar, sef.

 • 275 notranjih kabin s površino od 13 do 20 m². (Ta razpon velikosti vključuje standardne kabine in kabine za goste s posebnimi potrebami ali manjšo mobilnostjo, ki so večje.)

 • Možno izbrati naslednja doživetja: “BELLA”, “FANTASTICA” in “WELLNESS”

OPIS “DOŽIVETIJ”

1. BELLA ponuja vse čudovite prednosti križarjenja, vključno z vrhunskimi jedmi, vrhunskimi zabavami in rekreacijo v cenovno najbolj ugodnih kabinah:


Izkusite sanjsko križarjenje z ljudmi, ki poznajo morje bolje kot kdorkoli drug.

Bella “izkušnja” je odličen način, da uživate v udobju elegantne, sodobne ladje za križarjenje.

Sprostite se v dobro opremljeni kabini in uživajte v bogati izbiri odličnih specialitet na ladji z možnostjo rezervacije želene večerje. Poleg tega se boste razvajali z dobrotami iz gurmanske samopostrežne ponudbe, ki je odprta 20 ur na dan. Uživajte v bogatem gledališkem programu in vnaprej pripravljenem dnevnem programu aktivnosti, ki jih organizira večjezično, strokovno in prijazno osebje.

Zaplavajte v enem od bazenov, uživajte v vrhunski panoramski dvorani in zunanjih športnih objektih, da ostanete v vrhunski formi. Zbirajte MSC Voyagers Club točke, da boste lahko uživali v še več ugodnostih pri naslednjem križarjenju!2. FANTASTICA ponuja več dodatkov na križarjenju. Vse prednosti doživetja Bella Experience in številne dodatne ugodnosti:


Uživajte v mediteranskem življenju s križarjenjem, ki je zasnovano za še večje udobje in prilagodljivost.


Naše cene “Fantastica” ponujajo vse, kar doživetje “Bella” z dodatnim udobjem.

Izberite kabine na bolj privlačnih območjih ladje (vključno s kabinama SuperFamily, kjer so na voljo), ki se nahajajo na višjih krovih s hitrim dostopom do dvigal in bifejev.

Uživajte v celodnevni storitvi v kabini, z brezplačno dostavo in prednostno izbiro večernih terminov v naših gurmanskih restavracijah. Zabavajte se s prilagojenimi aktivnostmi za otroke, kot so jezikovne igre in ure kuhanja Master Chef s skrbjo za naše osebje. Zberite MSC Voyagers Club točke!


* DODATNI POGOJI: Vsi potniki z rezervirano izkušnjo “Fantastica” v kabinah z balkonom ali suitah lahko izberejo “My Choice” termin večerje na MSC Opera, MSC Sinfonia in MSC Armonia.3. AUREA – naj bosta užitek in notranja harmonija v središču vašega križarjenja.


Poleg vsebin, ki jih ponujata doživetji Bella in Fantastica, Aurea ponuja številne prednosti za sprostitev duha in telesa.

Možnost izbire prednostnega vkrcanja in se sprostite v elegantni kabini, kjer boste našli široko paleto dodatnih ugodnosti ter brezplačno kopalno ogrinjalo in copate. Obedujte v ekskluzivnem prostoru restavracije in uživajte v neomejeni pijači 24 ur na dan. *

Privoščite si sončenje na ekskluzivni zasebni palubi. Najboljše od vsega je, da lahko izkoristite fantastični spa paket, ki vključuje spa koktajl, eno masažo iz spa menija, sončni tuš, zasebne wellness konzultacije, brezplačno uporabo termalnih prostorov med potovanjem (na voljo samo za odrasle). Zaplujte v pravo sprostitev.


* Paket pijač se nanaša na paket Allegrissimo ali Več za manj, glede na destinacije križarjenja. Za več podrobnosti se lahko obrnete na prodajno osebje in se pozanimate za Posebne pakete.4. WELLNESS – zasnovan tako, da nudi najboljše počutje.


Poleg vsebin, ki jih ponuja doživetje Fantastica boste z Wellness doživetjem privoščili edinstveno wellness izkušnjo na MSC Cruise, ki je namenjena zdravju in fitnesu.

Številne ekskluzivne ugodnosti, vključno s privilegiranim dostopom do sodobne opreme in opreme za fitnes.

Zdravniški pregled s strani MSC zdravnika in analizo Inbody z vašim osebnim trenerjem z usposabljanjem na napravah Technogym.


Izbor sveže, zdrave hrane in pijač.

Uživajte v osebnem fitnes programu na različnih notranjih in zunanjih lokacijah, s podporo platforme Technogym in aplikacije (na voljo samo za odrasle). Izkoristite ekskluzivne aktivnosti na obali, namenjene skrbi za vaše telo.

Storitev pranja perila za vaša športna oblačila (na voljo samo za odrasle).
MSC Poesia v številkah

 • Število potnikov: 2,550

 • Člani posadke: Približno 1.040

 • Bruto tonaža: 92.627 ton

 • Število kabin: 1.275, vklj. 17 za invalide ali osebe z omejeno mobilnostjo

 • Dolžina / širina / višina: 294 m / 32 m / 60 m

 • Število palub: 16, vklj. 13 za goste

 • Največja hitrost: 23 vozlov

 • Povprečna hitrost: 18 vozlov

 • Okoljska tehnologija: sistem varčevanja z energijo in nadzor.