Top ponudba za turistične bone

Izkoristite turistične bone za nepozabne počitnice v Sloveniji

Privoščite si oddih v Sloveniji s turističnimi boni. Pod Palmo vam z veseljem svetujemo za najugodnejšo ponudbo.Terme, hribi ali morje, v Sloveniji boste našli nekaj za vaš okus. Zaupajte nam vaše želje, Palmovci vam bomo z veseljem poiskali ponudbo, ki vam bo ustrezala in kjer boste preživeli nepozaben oddih. Znan slovenski pregovor pravi, da je povsod lepo, a doma je najlepše … in letos smo že spoznali, da je temu resnično tako.

TOP ponudba v SlovenijiPripravili smo tudi najpogostejša vprašanja z odgovori.

Ali lahko v TA Palma uporabim prejeti bon?

Seveda. Turistični bon lahko unovčite za vaše izbrane počitnice v vseh slovenskih turističnih objektih, ki sodelujejo s Palmo. Teh je zelo veliko in podrobne informacije boste prejeli pri vašem svetovalcu. Mi bomo za vas z veseljem uredili rezervacijo, znesek celotnega aranžmaja pa poravnate na recepciji objekta, v vrednosti bona in v primeru višjega zneska aranžmaja še razliko. Na recepciji objekta boste prav tako podali nekaj osebnih podatkov. Več informacij o tem dobite tukaj.

Kolikšna je vrednost turističnega bona?

Turistične bone prejmejo vsi prebivalci s stalnim bivališčem v Sloveniji na dan 13. marec 2020, in sicer rojeni do vključno leta 2002 v višini 200 €, mlajši pa v višini 50 €.

Za katere storitve lahko uporabim turistični bon?

Z bonom lahko plačate nočitev ali nočitev z zajtrkom. Velja za vse nastanitvene obrate: hotele, počitniške domove in letovišča, turistične kmetije, planinske domove, avtokampe, … V kolikor v objektu nudijo možnost dodatnih obrokov (kosilo, večerja), wellness ter drugih storitev, lahko te doplačate, vendar ne s turističnim bonom.

Do kdaj lahko izkoristim turistični bon?

Boni so unovčljivi med 19. junijem in 31. decembrom 2020. Neizkoriščeni boni po 31.12.2020 zapadejo. Boni niso izplačljivi v denarju. Upravičenec ne bo mogel uveljavljati nikakršnega zahtevka do Republike Slovenije.

Ali so boni prenosljivi?

Boni so prenosljivi med sorodniki, in sicer v ravni vrsti do drugega kolena. Do prenosa so torej upravičeni stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki, zakonci, zunajzakonski partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi, prenos pa ni mogoč med otroki in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši. Prenosi med brati in sestrami niso mogoči. V primeru prenosa bo moral koristnik bona ponudniku storitve predložiti posebno izjavo, ki jo bo podpisal upravičenec oziroma njegov zakoniti zastopnik ali skrbnik. Bon je lahko prenesen le enkrat in še to le, če že ni bil delno uporabljen. Obrazec za prenos bonov je na voljo na koncu uredbe o načinu vnovčenja bonov.

Ali lahko bon vnovčim za več ločenih storitev?

Lahko. Bon lahko unovčite za bivanje pri različnih ponudnikih in v različnih terminih. Stanje svojega bona lahko spremljate v mobilni aplikaciji eDavki.

Ali lahko odpovem rezervacijo s turističnim bonom?

Za rezervacije s turističnimi boni smo izposlovali posebej ugodne pogoje in če ni drugače navedeno velja:

  • 18 € do 14 dni pred odhodom
  • od 13 dni do dneva odhoda oziroma neprihod v nastanitev: 50 € za aranžmaje do 300 € in 100 € za aranžmaje nad 300 € in prijavnina kot enkratni strošek obdelave