Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Najvišji popusti

Zneski popustov so različni glede na ceno, termin letovanja in kategorijo objekta. Pri vseh ponudbah je First Minute popust že upoštevan.

Največji izbor

Pri First Minute ponudbi izbirate med največjim številom objektov ter hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

Posebne cene za otroke

Z največjimi popusti pomagamo družinam, zato pod Palmo najdete otrokom prijazne cene in ugodne počitnice za mladostnike do 18. leta.

Prilagoditev plačila

Po vaši meri si boste prilagodili plačila (možnost plačila na do 12 obrokov). Ne prezrite dodaten 4 % gotovinski popust, ki velja samo za rezervacije do 31.3.2019 za vse počitniške destinacije iz kataloga Mediteran 2019 in bo obračunan kot dodaten popust ob prijavi.

Sprememba rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga Mediteran 2019, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.

Španija

Dežela Fieste in sieste

Španija je dežela Fieste in sieste, raziskovalcev in pomorščakov, kastanjet in flamenka, nogometa in filma, sangrie in paelle. Ime izhaja iz besede Ispania, ki pomeni »dežela zajcev«. Španija ima več kot 8000 km plaž in največje število barov v EU.Prepustite se španskemu življenjskemu ritmu in se nalezite ljubezni do rdeče barve, ki se zliva s špansko strastno dušo. Zaplešite! Sanjajte! Prepustite se zimzeleni španski filozofiji »mañana, mañana« in odložite na jutri, kar ni nujno storiti danes …Zakaj v Španijo? Španci so narod, ki si je sposoben vsak večer izmisliti dober razlog za bučno fiesto. Dan najraje začnejo s paradižnikom in končajo s sangrio. Samosvoji Katalonci so posebna španska zgodba. Na obali Katalonije, vas bo prevzela lepotna kraljica med mesti, pisana Barcelona. Gaudijevi arhitekturni presežki se tam ne zdijo več nori, dan se začne, ko pade noč in tapasi so božanski. Rajske katalonske obale vabijo, da se naužijete sonca, intenzivnih barv in drznosti duha! Bogata tradicija je ne glede na moderne tokove ohranila svoj značaj. Španija je pionirka v modernistični arhitekturi (Gaudi) in avantgradni umetnosti (Dali, Miro, Picasso).

Več o španskih doživetjih si lahko preberete v blogu palminih vodnikov:

Doživeti Madrid in Valencijo

Idealni dan na Costa Bravi

Počitnice v Španiji

Palma priporoča – potovanjaPalma priporoča – počitniceNamigi za doživetja – Madrid

  • Kraljeva palača španskega kralja Juana Carlosa, ki je z 2800 sobanami največja palača v Evropi,

  • trg Plaza de Cibeles z znamenito fontano, trg Plaza de la España s kipom Don Kihota in Sanča Panse in najlepši renesančni trg Plaza Mayor,

  • veličastni muzej El Prado, ki združuje najboljša dela Goye, Velazqueza, El Greca in drugih velikanov umetnosti,

  • neverjetni El Rastro, največja evropska tržnica na prostem v srcu starega Madrida,

  • mestni park Buen Retiro – dobesedno Dober počitek, ki gosti številne prireditve in festivale.

Namigi za doživetja – Barcelona

  • La Rambla je glavna ulica, ki vodi do morja in kjer se zabava nikoli ne konča. Ne spreglejte pisane tržnice La Boqueria.

  • Dela znamenitega arhitekta Gaudija – Sagrada Familia, Park Guell, Casa Mila.

  • Camp Nou stadion in muzej, dom nogometnega kluba Barcelona.

  • Hrib Montjuic, ki ponuja idiličen panoramski pogled na mesto.

  • Muzeja velikanov nadrealizma Picassa in Miroja.