Poletne počitnice

»Sam en mejhen poljub mi dej in vse bo tko kot prej.« Kultni komad Perota Lovšina povezuje generacije Slovencev. Vse nas požgečka z nostalgijo. Pod Palmo si ga prepevamo že od jeseni, ko smo odprli vrata v First Minute Poletje. Zdaj poletje trka na okna in približujejo se trenutki, ko bomo lahko kar tako odleteli na počitnice in preprosto uživali. Poletje kot prej.

Palmovci bomo vaš veliki sončnik, pod katerim se bo še lažje sprostiti in zadihati. S posebnim zanosom smo pripravili Poletje 2023. Pod Palmo smo ponosni, da vas lahko vsak teden iz Ljubljane z našimi posebnimi letali popeljemo na 10 grških otokov ali v Španijo, v Turčijo, Egipt in Črno Goro. Palmini izbrani partnerski hoteli so že vstopili v novo sezono in vas gostoljubno pričakujejo. Na Hrvaško ali po Sloveniji se boste lahko odpravili z lastnim prevozom, povsod je na voljo pisana izbira odličnih hotelov, apartmajev in mobilnih hišk.

Vi si samo zapojete »Sam en mejhen poljub…« in izberete svoje počitnice. Bolj aktivne in raziskovalne, vaš najljubši all-inclusive ali butične in hedonistične. Povsod bosta letos vladala velika sproščenost in veselje.

Povsod bo poletje kot prej, ki ga bomo znali drugače ceniti. Kamenčki, pesek ali mivka med bosimi stopali, mokri lasje od jutra do noči, zajtrki s pogledom na morje in romantične večerje, veselje v mestih in črički v naravi, odkrivanje novih krajev in vračanja v najljubše poletne pristane, kjer bodo za vaše dobro počutje skrbeli Palmini slovenski predstavniki.

Se vidimo pod Palmo, kjer je poleti vedno senca. 😊