Zakaj se First Minute za počitnice najbolj splača?

Najvišji popusti

Zneski popustov so različni glede na ceno, termin letovanja in kategorijo objekta ter se gibljejo tudi do 800 € na prijavo. Pri vseh ponudbah je First Minute popust že upoštevan.

Največji izbor

Pri First Minute ponudbi izbirate med največjim številom objektov ter hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

Posebne cene za otroke

Z največjimi popusti pomagamo družinam, zato pod Palmo najdete otrokom prijazne cene in ugodne počitnice za mladostnike do 18. leta. Otroci počitnikujejo že od 239 €.

Prilagoditev plačila

Po vaši meri si boste prilagodili plačila (možnost plačila na do 12 obrokov). Ne prezrite dodaten 3 % gotovinski popust v primeru 100 % gotovinskega plačila do 30 dni pred odhodom, ki velja za vse počitniške destinacije iz kataloga Mediteran 2019 in bo obračunan kot dodaten popust ob prijavi.

Sprememba rezervacije

Do 30. aprila ali najkasneje 30 dni do odhoda (za letovanja v aprilu in maju) boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z ustreznejšo iz Palminega kataloga Mediteran 2019, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbrani objekt, prav tako se bo upošteval v času spremembe veljaven popust.

Samos

Najbolj zelen grški otok

Samos je najbolj zelen grški otok v Egejskem morju. Zaradi odlične lege med Atenami in Izmirjem je priljubljena postojanka med Grčijo in Turčijo. Naj vas začarata slikovita pokrajina in neokrnjena narava! Zakaj na Samos? Med zelenim rastlinjem in številnimi cvetlicami na Samosu uspeva tudi več kot 60 vrst divjih orhidej, ki dajejo otoku prav poseben čar. Samosu pravijo tudi »otok znanosti«, saj se je na njem rodili in ustvarjali veliki starogrški misleci. Vsi že iz šolskih klopi poznamo filozofa in matematika Pitagoro. Samos je tudi domovina Epikurja, antičnega filozofa, po katerem so Grki radi podedovali naklonjenost do užitkov in prijateljstva. Na neokrnjenem Samosu se v zavetju zelenih borovcev senčijo in sončijo številne čudovite plaže ob čistem Egejskem morju.

Destinacije na Samosu

Namigi za doživetja

  • Raziščite zeleni otok! V bližini Karlovassija se podajte na pot po reki do slavnih slapov Potami. Nezahtevna dvokilometrska pot skozi čudovit gozd vas bo pripeljala do slapov z manjšim jezerom, v katerem se lahko osvežite.

  • Evpalinov tunel, ki je skupaj s Herinim templjem in antičnim pristaniščem na seznamu UNESCOve dediščine, je neverjetna stvaritev iz antičnih časov.

  • Grška boginja Hera, zaščitnica doma in družine, se je rodila ob reki Imvrassos in s svojo lepoto očarala Zevsa. Ob reki, kjer sta živela, še danes stoji Herin tempelj, svetišče, posvečeno boginji, ki je ukradla srce bogu vseh bogov.

  • Pitagorova jama je ena največjih zgodovinskih privlačnosti otoka. Stopite v zatočišče velikega grškega misleca, kamor se je umaknil v času tirana Polikrata.

  • Plaža Lemonakia se nahaja v bližini Kokkarija, v zalivu z mirnim morjem. Je več kot odlična izbira za vse, ki si želite počitka in sprostitve ob turkiznem morju, v prijetni senci borovcev.