Zakintos


Zakaj se First Minute do 31.1.2022 za počitnice na Mediteranu najbolj splača?

NAJVIŠJI POPUSTI IN GARANCIJA NAJNIŽJE CENE

First Minute popusti na MEDITERANU do 2.000 € na prijavo za rezervacije do 31.1.2022. Dodaten 3% popust na osnovno ceno ob gotovinskem plačilu celotnega zneska ob prijavi. First Minute se najbolj splača. Najnižje cene do vključno 31.1.2022.

Garancija najnižje cene za vse vplačane aranžmaje do vključno do 31.1.2022 za počitnice na Mediteranu 2022 (odhodi med 30.4. in 31.10.). Če kasneje pod Palmo najdete vašo izbrano ponudbo (isti termin potovanja, isti hotel in isti tip sobe) po ugodnejši ceni vam vrnemo razliko.

OTROCI ŽE OD 99 €

Za najboljše družinske počitnice smo pripravili posebne ponudbe za družine, kjer otroci potujejo že od 99 € (velja za otroka v spremstvu dveh odraslih oseb). Ponudba velja za omejeno število mest v izbranih terminih na letalu in hotelih.

VARNA IN SPROŠČENA PRIJAVA

Do 31.1.2022 omogočamo plačilo minimalne akontacije SAMO 100 € na odraslo osebo. Razliko do 30% akontacije boste lahko doplačali vse do 31.3.2022. POMEMBNO: zagotavljamo vam GARANCIJO NAJNIŽJE CENE in NAJVIŠJE POPUSTE s plačilom minimalne akontacije.

BREZPLAČNA SPREMEMBA

Do 30 dni pred odhodom boste lahko (za rezervacije počitnic do 31.1.2022 z letalom na Mediteranu z odhodi od 30.4.2022 do 31.10.2022) spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z drugo rezervacijo iz palminega kataloga Mediteran 2022, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbran objekt, prav tako se bo upošteval takšen popust ki bo veljaven v času spremembe (obdržimo samo administrativne stroške v višini 20 € na prijavo).

BREZPLAČNO PARKIRANJE NA LETALIŠČU

Za PRVIH 50 PRIJAV počitnic na Mediteranu z odhodi med 30.4. in 31.10. podarjamo BREZPLAČNO PARKIRNO MESTO na letališču JP Brnik Ljubljana (velja za rezervacijo počitnic za 1 teden). Za vse ostale prijave smo na letališču JP Ljubljana pripravili ugodne cene za parkiranje na zunanjem parkirišču P2. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 55 € / redna cena 72 €; plačilo parkiranja 15 dni za samo 85 € / redna cena 108 €. Dodatno nudimo tudi možnost parkiranja na parkirišču Jagodic, ki je od letališča oddaljeno 5 minut vožnje in nudi 24 urni prevoz iz parkirišča na letališče in nazaj. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € in 15 dni za samo 48 €.
GARANCIJA VRAČILA

Ta Palma se zavezuje, da v roku 14 dni od odpovedi lastnega paketnega potovanja počitnic z letalom na Mediteranu 2022 (organizator TA Palma z odhodi od 30.4.2022 do 31.10.2022) povrnemo celoten vplačan znesek za paketni aranžma (obdržimo samo administrativne stroške v višini 20€ na prijavo).

HOTELI IN OBJEKTI

Izbirate med največjim številom objektov in hotelov in se tako odločite za tistega po vaši meri.

MOŽNOST PLAČILA NA OBROKE

Možnost plačila do 12 obrokov (na položnice ali z DINERS in MASTERCARD (NLB) plačilnima karticama).

3% GOTOVINSKI POPUST

3% dodatni gotovinski popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega (100%) zneska ob prijavi v gotovini.

POPOLNA BREZSKRBNOST PRED IN MED POTOVANJEM

Priporočamo sklenitev zavarovanja odpovedi potovanja in dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Za izbiro najbolj primernega zavarovanja za Vas se posvetujte s Palminimi svetovalci.


Otok čudovitih plaž, tradicionalnih vasic in živahnega nočnega življenja

Zakintos je med Slovenci eden od najbolj priljubljenih grških otokov. Peščene plaže in plitvo morje navdušujejo družine z otroki, romantiki boste uživali v raziskovanju skritih zalivov in spokojnih vasic. V podvodnem svetu se prepletajo številne jame, kjer kraljujejo želve velikanke Caretta-Caretta. Razgibana notranjost in dolge obalne promenade obljubljajo izvrstne sprehajalne užitke. Ljubitelji zabav boste na svoj račun prišli v Laganasu, ki je znan po odličnih klubih in živahnih nočeh.

 

Zakaj na Zakintos?

Zakintos zaznamujejo živahna središča, ki imajo ob toplih večerih posebno energijo. Takrat želve velikanke Caretta-Caretta ležejo jajčeca v pesek na obali, željni zabave pa se pripravljajo na novo vročo noč, ki se bo končala s sončnim vzhodom na plaži. Drugi obraz otoka rišejo rodovitne doline, visoki vrhovi, slikovite vasi, dramatična obala in strmi klifi, ki odpirajo pogled na nebeško modrino morja. Benečani so bili zaljubljeni v »rožo vzhoda«, kot so imenovali otok. Radi so pripovedovali, kako so ga s svojih ladij najprej zavohali in šele nato zagledali. Zante, kot domačini pravijo Zakintosu, je poln slikovitih gorskih in ribiških vasic, ki še danes ohranjajo tradicionalne običaje. Zakintos, glavno mesto otoka, očara z elegantno beneško arhitekturo. Idealen je za sprehode po obmorski promenadi in slikovitem mestnem jedru.

 

Namigi za doživetja

REZERVIRAJTE VARNO – POČITNIKUJTE Z ZAUPANJEM

Destinacije na Zakintosu

Za popoln oddih – dodatni ogledi in izleti

 
POMORSKA ZANTE AVANTURA
Pomakanje oči v turkizno modrino Jonskega morja in nastavljanje soncu na eni od enajstih najlepših plaž na svetu! Po vzhodni, nižinski strani otoka se bomo podali mimo letovišč Tsilivi, Planos, Alikanas in Alikes, ki je dobilo ime po lokalnih solinah. Na poti proti najsevernejši točki otoka, rtu Skinari, bomo pomahali zaspanemu Ag. Nicholaosu, eni najbolj idiličnih vasic otoka. Barvno terapijo si bomo privoščili ob znamenitih Modrih jamah, kjer svetloba in morje delata čudeže. Na divjem zahodu otoka se bomo, če bo Pozejdon dal mirno morje, izkrcali na eni izmed najlepših plaž na svetu, Navaggio ali Shipwreck. Kot nekdaj tihotapci z viskijem in cigaretami se bomo prikradli v zaliv in uživali v belo-modri pravljici. Mimo romantičnega Porto Vromija, najstarejše ribiške vasice na otoku, divjega in nenaseljenega otoškega zahoda, strmih klifov in romantičnih skal Mizithres, kjer si boste z enim poljubom lahko zagotovili večno ljubezen, bomo zajadrali v mirne vode Laganaškega zaliva.
CARETTA-CARETTA, POKAŽI SE!
V jadra bomo ujeli pravi veter in se na pot podali z dvema ciljema: zasačiti želve med njihovim popoldanskim kopanjem in pretegniti ude ter umiriti živce v neskončni modrini Jonskega morja. Z ladjo bomo odpluli do Marathonissija, želvjega otoka. Nadaljevali bomo do spektakularnih pečin v okolici Kerija, ki skrivajo nedostopne zalivčke, jame in otoški podvodni raj. Vmes si bomo privoščili slastno kapitanovo kosilo in si želeli, da se ladja ne bi znala vrniti do obale.

VONJ PO ZANTE, DIVJI ROŽI VZHODA
Čez drn in strn mimo najlepših otoških vasic do razgledov, ki kradejo dih! Vonj po Zante, divji roži vzhoda, se bo za vedno ujel v naše nosnice, ko bomo potovali mimo dišečih oljčnih gajev, prostranih vinogradov, nasadov pomarančevcev in limonovcev. Raziskali bomo katerega od spokojnih samostanov, ki ljubosumno skrivajo starodavne zaklade pravoslavne tradicije. Tržnica na severu otoka v Volimesu, ki se vije kar od začetka do konca ceste skozi kraj, je vedno polna sladkega domačega medu, opojnega vina, umetelno izdelanih prtov in pisanih preprog, ki jih tamkajšnje ženice tako rade pokažejo. Romantika v odmaknjenih vasicah na robu strmih pečin ob kozarčku opevane zakintoške kapljice in krožniku domačih dobrot pa nas bo dokončno zasvojila z deželo, ki se ne meni za čas.
OOOPA, ZORBA! NEPOZABEN GRŠKI VEČER
Vabimo vas na nepozaben grški večer v ritmu sirtakija! Z avtobusom se bomo odpeljali do tipične grške taverne. Tukaj nas bodo razvajali z odlično hrano – večerja s predjedmi in glavnimi jedmi, sladico in odličnim lokalnim vinom, medtem ko bodo plesalci v grških narodnih nošah neumorno dvigovali vzdušje. Oooopa, sirtaki bo od tega večera naprej vaš najljubši ples.
MOKRA ADRENALINSKA BOMBA
Vodni park Watter village se razteza na 30.000 m2 površine na jugovzhodni strani otoka 4 km od glavnega mesta Zante. Če si želite akcije, sproščanja adrenalina, mokre in vroče zabave, ne zamudite obiska.