Sanjske počitnice

Sonce potrebujemo celo leto, zato gremo skupaj na toplo po nova doživetja. Poležavanje ob dobri knjigi, klepet pod palmo s sveže stisnjenim sokom in hitrostno snorkljanje s plavutkami so lahko vaše aktivnosti. Pustolovskega duha lahko osrečite na kakšni izmed Palminih raziskovalnih misij, kjer bomo skupaj odkrivali starodavne zgodbe in njihove junake. Za vas smo Palmovci izbrali najboljše počitnice na vseh kontinentih. Zaljubljenci nam zaupajte pri izbiri najbolj romantičnih razgledov. Pod Palmo razumemo tudi najmlajše, zato smo za družine izbrali hotele z domišljijo in fantastičnimi tobogani. Dovolite, da vam naročimo sonce in toploto.


POMEMBNO – PRED POTOVANJEM

Pomembno: pred vsakim potovanjem svetujemo, da še dodatno preverite morebitne omejitve. Potovanja so lahko dovoljena le za določene namene, turistična potovanja pa so morda izvzeta. Prav tako svetujemo, da si med vašim potovanjem ali tik pred povratkom v domovino ali izhodiščno državo, preverite ali je morda prišlo do sprememb (le te so v času omejitev pogoste, zato dvojna kontrola ne bo odveč). Več podrobnosti najdete na: www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/.
Na tej povezavi dobite dodatne informacije za vstop v izbrano državo: https://www.traveldoc.aero/.

TOP ponudbe za sanjske počitnice

Sanjsko pod Palmo – dovolite, da vam naročimo sonce in uredimo poležavanje na najlepših plažah sveta. Na spodnjih povezavah najdete najlepše kotičke, ki jih skriva naš planet – izberete lahko samo nastanitev ali pa vam zraven vključimo še letalski prevoz. Individualno vam lahko uredimo tudi samo letalsko karto in prevoz do letališča.

Za vsa povpraševanja in dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na e-mailu:individualna@palma.si ali izpolnite spodnji obrazecDestinacije