Palma.si - Turistična Agencija Palma
Praška 9 10000 Zagreb
01/23-92-589 082 80 9000 klicni.center@palma.si
Palma.si - Turistična Agencija Palma | Hrvaška
POTOVANJA | EVROPA | HRVAŠKA

Naj se vas dotakne Hrvaška


Na Hrvaškem, v deželi tisočih otokov, se boste utrudili od lepot! Sodobna mesta, modra barva Jadrana, svežina gorovja, osem nacionalnih parkov, bogate zlate ravnice v Panoniji… Hrvaška je edinstvena kombinacija užitka in sprostitve! Obiščite Istro in najmanjše mesto Hum, kjer vam bodo zadišali cenjeni tartufi ali zadnje bivališče beloglavega orla v Evropi na otoku Cresu. Potovanje po Hrvaški nadaljujte v Dalmaciji v domači konobi, kjer bo zadišal brodet in stonske »kamenice« ob omamni rubinasti kapljici, s katero se je nekoč krepil sam Casanova. Hrvaška ponuja mnogo več kot le počitnice na Jadranu, saj so tu še kulturni arboretum s Puljskim amfiteatrom, Dioklecijanov Split, Krešimirov Šibenik, romantični Dubrovnik, baročni Varaždin…
HRVAŠKA


IZBRANI UTRINKI

Hrvaška Kalifornija
ali rodovitna dolina Neretve, je v zadnjih desetih letih postala največji domači proizvajalec mandarin v jesenskem času. Pridružite se nam na tradicionalni Palmini uspešnici trgatve mandarin.
Na Brionih  se je čas ustavil s Titovo smrtjo in še danes je njihova podoba takšna, kot je bila pred desetletji.
Ston je ljubko srednjeveško mestece v Dalmaciji z veličastnim obzidjem in najstarejšimi  solinami v Evropi. V malem Stonskem zalivu vzgajajo preko 80 različnih vrst školjk.
Splitska Riva in Dubrovniški Stradun – sta s številnimi lokali sama zase živa galerija na prostem. Uprizorite malo tekmovanje v tem, kje je slajše spiti kavico.
Slapovi Krke so čudovit naravni park, prava eksplozija zelenja in vode. Krka ima 7 slapov, od katerih je največji in najlepši Skradinski buk, najbolj znamenit pa je Roški slap.
 
Hrvaška,

Plitvice in Rastoke


1 dan,
od 42 €
po osebi
 
Hrvaška,

Cesta zlate niti


3 dni,
od 189 €
po osebi